OM MIG


PROJEKT


PRESS


KONTAKT


Camilla Spång

 


HEJ!

Camilla Spång Inredning är ett litet och personligt inredningsföretag i Stockholm. Jag åtar mig att inreda lägenheter, villor, kontor, butiker samt annan offentlig miljö. Jag har flera samarbetspartners inom inredning, samt ett brett kontaktnät med hantverkare.

Det är viktigt för mig att vara lyhörd inför kundens önskningar. Varje uppdrag är unikt och jag anpassar det efter kundens behov. Jag arbetar med allt ifrån några timmars konsultation till större projekt då jag håller i helheten och även sköter beställningar av varor och tjänster.

Camilla Spång, inredningsdesigner och grundare. Efter att ha arbetat många år inom modebranchen tog intresset för inredning över och jag utbildade mig på inredningslinjen i Stockholm. 2010 startade jag Camilla Spång Inredning och har sedan dess utfört en rad olika typer av uppdrag såsom inredning av privata hem, utformning och planering av kontorsytor och mötesrum samt inrett flera butiker i Stockholm.

Samarbetspartners:
Arkitekt: Willers arkitekter
Fastighetsmäklare: Fine Real Estate
Hantverkare: Schumacher bygg
Trädgårdsdesigners, fråga för kontaktuppgifter© Camilla Spång Inredning, Norr Mälarstrand 102, Tel +46(0) 706 23 23 16, info@camillaspang.se


Följ mig på Instagram